» » Elektrikli Şofben Kireci Nasıl Temizlenir?

pratik tarifler

Elektrikli şofben kullanımında şofbenin eşanjör denilen kısmında biriken şebeke suyu içindeki kireç, elektrikli sofbenin performansını olumsuz yönde etkiler. Elektrik tüketimi artar, sofben bozulabilir.
Elektrikli sofben temizliği konusunda profesyonel hizmet veren şirketlerden yardım alabilirsiniz. Bu şirketlerin bünyesindeki ekipler evinize gelerek elektrikli sofbeninizin bakımını ve temizliğini yapmaktadırlar.Eger elektrikli şofben kirecinden kendi kendinize kurtulmak istiyorsanız, sofbenin içini açmanız ve kireçlenen eşanjör kısmını çıkarmanız gerekir. Bu işlemi yaparken oldukça dikkatli davranmalısınız. Elektrikli sofbeninizin tamamen kapalı olduğuna emin olduktan sonra kapağını açıp eşanjör kısmına porçöz veya çamaşır suyu dökün. Bu islemi temiz su giriş çıkısı olan bölgelere de yapın. 15 – 20 dakika bekledikten sonra içine temiz su gönderin ve iyice durulayın. Ardından kapağı tekrar yerine yerleştirin ve çalıştırmadan önce 10 dakika kadar bekleyin.
Elektrikli sofbeninizi temizlik işleminden sonra tekrar kullanırken, önce suyu bir süre akıtmanızı ve akan suyu kullanmamanızı öneririz.
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar:
Tüm elektrikli cihazlarda olduğu gibi elektrikli şofbenlerin temizliği ve bakımında da en güvenli yol, bu konuda uzman kişilerden yardım alınmasıdır.
Tavsiyemiz elektrikli sofben kireci temizligi için bu konuda uzman ekiplerden yardım almanızdır.

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak