» » BİR KADIN HAMİLE KALMAK İSTERSE ! MUTLAKA OKUYUN YAZIMIZI...

pratik tarifler

ÖNEMLİ NOT MUTLAKA OKU
safran mürekkebiyle yazılması tavsıye olunur. dini eşya satan dükkanlardan temin edebilirsiniz
yazan kişinin takvalı olmasıda çok önemlidir böyle kişileri araştırıp yazdırın
birde normal kagıt kullanmayın selüloz oldugu ve vücuda zarar verdiği söylenıyor yağlı özel kagıtlardan kullanın

MERYEM SURESİ MEALİ
19 - O da: “Ben ancak sana (günahlardan uzak) tertemiz/peygamber/hayırla büyüyecek/ bir oğlan çocuk bağışlamam için, (O Kendisine sığındığın) Rabbinin (göndermiş olduğu) elçisiyim!” dedi.
21- O dedi ki: “İşte (senin durumun) böylecedir (gerçekten de ne meşrû, ne de gayr-i meşrû yolla hiçbir erkek eli sana değmemiştir)! Ama Rabbin: ‘O (çocuğu babasız bir şekilde yarat mak) bana göre çok kolay bir iştir. Böylece Biz onu insanlara (üstün gücümüzü gös teren) büyük bir ayet ve tarafımızdan (kulları irşad edecek) üstün bir rahmet yapalım diye (bu çocuğu sana vereceğiz)! Zaten bu, (Allâh-u Te`âlâ’nın ezelî ilminde) kesin karara bağlanmış (olduğu için, reddi ve tebdili dü şünülemeyen) bir iş olmuştur!’ buyurdu.”
22 - (Cebrâil (Aleyhisselâm)ın üfleyişi içine kadar işleyince) o hemen ona hamile kaldı da, onunla bir likte (âilesinden) pek uzak bir yere çekiliverdi.

YASİN SURESİ 82-83 MEALİ
82 - (Allâh-u Te`âlâ’nın diriltme gü cünü uzak görmenin hiçbir anlamı yoktur. Zira) O bir şeyi(n meydana gelmesini) istediği zaman O’nun emri, (harften ve sesten münezzeh olarak) ona ancak: “Var ol!” bu yurmasıdır, böylece o da hemen meydana geliverir.
83 - (Diriltmekten âcizlik gibi bütün noksan sıfatlardan arılık, tenzîh ve) tesbîh O Zât’a ki; her şeyin (görünen ve görünmeyen tüm yönleriyle) gerçek mül kü O’nun (kudret) elin dedir, siz de ancak O’na dön dürü leceksiniz!
LÜTFEN PAYLAŞALIM BELKİ BİRİNİN EVLADININ OLMASINA VESİLE OLURUZ

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak