» » » Dilim Pasta

pratik tarifler



Dilim Pasta
Pandispanyası
3 Yumurta
1 fincan süt
1 fincan sıvı yağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Çeyrek limon kabuğu rendesi
üzeri için
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
fıstık,fındık,ceviz,hindistan cevizi,ahududu şekeri,boncuk şeker,çikolatalı küçük toplar…Önce yumurta şekeri çırpıp diğer mazemeleride koyup yağladığımız borcama pandispanya hamurumuzu 180 derecrde fırına koyup üzeri kızarana dek pişirelim..kıremşantimizide yapalım,soğuyan pandispanya kekimize ay çorba kaşığıyla az az süt dökelim,çok az (sütü fazla koyarsanız parçalanır) kremşamtiyi yayalım.1saat dolapta bekletelim,çıkarrınca dilimleyerek her dilimin üzerini şekilde görüldüğü gini süsleyelim…Afiyet Olsun…Tarifi için instagram.yildizvm e Teşekkürler



pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak