» » » » Evde Bel Basen Bacak Kalça Eriten Özel Doğal Kür!

pratik tarifler

Evde Bel Basen Bacak Kalça Eriten Özel Doğal Kür Yönetmi İle Birkaç Bedene Kadar İncelmeniz Daha Fit Bir Görünüme Kavuşup Vucudunuzdaki Ödem ve Selülitlerden Kurtulmanız Artık Mümkün !!
İnceltici Zayıflatıcı Doğal Kür Malzemeleri :
– streç film
– doğal deniz tuzu
– aspirin
– türk kahvesi
– zeytin yağı
– portakal yağı
– yeteri kadar su


Evde Kolayca Uygulayabileceğiniz Kürün Yapılışı ;
Türk kahvesi , aspirin ve dogal deniz tuzunu derin bir kaba koyun içine yeteri kadar su ilave ederek iyice karıştırın. Karışım bir onebeş yirmi dakika dinlensin. Daha sonra içine portakal ve zeytin yağını ilave edin harmanlanıp iyice homojen olana kadar karıştırın..

Oluşan karışımı yarım saat dinlendirin sonrasında bu karışımı ince bir tabaka halinde zayıflatmasını istediğiniz bölgeye sürün..
Sürdügünüz bölgeyi streç film ile iyice izole edin sarın.

Kırk kırbeş dakika civarı hareketsiz halde bekleyin sonrasında bol su ile o bölgeyi durulayın..Karışımı kullanıcağınız kadar hazırlayın asla daha sonrası için bekletip kullanamayınız.. Gözle görülür şekilde evinizde bölgesel zayıflama ve bölgesel incelmeye şahit olacaksınız..

Bu uygulamayı vucudunuzun tamamına degilde bölgesel olarak haftada en az iki , en fazla dört defa seans şeklinde yüzeysel şekilde uygulayıp yaparsanız bir ay gibi kısa bir sürede müthiş sonuçlar alırsınız hanımlar. Bacaklarınızı zayıflatabilirsiniz , belinizi vede basenlerinizi inceltebilirsiniz , kalçalarınızı eritip küçültebilirsiniz ve en önemlisi ödemlerden , selülitlerden kolayca kurtulabilirsiniz.. Bu bölgesel yazıflama incelme kürü dünyaca ünlü türk uzmanlar tarafından önerilmektedir. ( Ender Saraç , Ahmet Maranki , Feridun Kunak , İbrahim Saraçoglu ) 

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak