» » HÜNKAR BEĞENDİ

pratik tarifler

HÜNKAR BEĞENDİ
500 gr kuşbaşı
1 baş kuru soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşıgı tuz
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salcası
Domates ve sivri biber
Baharatlar sıvıyağı.
ALT SOSU İÇİN..
1 adet közlenmiş patlıcan
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sanayağ
1 çay bardagı süt
1 çay kaşığı tuz
Önce kuşbaşı eti kendi suyunu salıp çekene kadar kavurun diğer malzemeleri ekleyip iyice pistiginden emin olun.
Margarini eritip unu ekleyin kokusu çıkana kadar kavurun ince kıyılmış patlıcanı ekleyin son olarak sütü ve tuzu ekleyip kaynayınca borcama yayın.pişen eti üzerine yayın sıcakken servis edin

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak