» » Bebek Pudrası Diyip Hafife Almayın!

pratik tarifler

BEBEK PUDRASI HAKKINDA İNANILMAZ BİLGİLER
1. Düğümlenmiş kolye

Bir daha asla birbirine karışmış bir takıyı umutsuzca çekerek zaman kaybetmeyin. Yapmanız gereken sadece biraz bebek pudrası kullanarak düğümü gevşetin ve çekmek için iğne kullanın.

2. Küflü mobilya

Eskimiş kokan antik mobilyalar için çok uygun bir yöntem. Çekmece altlarına biraz bebek pudrası serperek orayı yeni gibi kalmalarını sağlayabilirsiniz.

3. Yağlı saçlar

Çogu kurutucu özlü şampuanlar nişasta bazlı, yani bebek pudrası ile aynı işlevi görüyor. Ellerinize biraz pudra serperek fazla yağı emmesi için kafa derinize uygulayın. Sonucu gördügünüzde bebek pudrasının saç yağlanmasına çözüm olabildiğine inanamayacaksınız.

4. Bunaltıcı yaz gecesi

Sıcak, yapışkan bir yatağa temas etmek kimsenin gece rahatlığı için hayal ettiği degildir. Çarşaflarınız arasına nemi yok etmek ve serin hissetmek için biraz dökün. Dolayısıyla bebek pudrası nemli yaz gecelerinde rahat uyku uyumanızı sağlayabilir.

5. Yapışmış oyun kartları

Kağıt oyunları oynamaya başlamadan önce, kartları biraz pudrada bekletin ve karıştırmaya başlayın. Sonra kağıt havlu ile silin.

6. Karınca ailesi

Bu davetsiz misafirleri pudra ile mutfagınızdan uzak tutun.

7. Yag lekeleri

Hiç Duymadıgınız Pratik Çözüm: Bebek Pudrası

Dökülen salata sosunu dert etmeyin. Yıkamaya atmadan önce bebek pudrası ile yağ bazlı lekeyi ovalayın.

8. Bulaşık eldiveni sorunu

Bulaşıkları yıkadıktan sonra lastik eldivenlerin içine biraz pudra serpin. Kısa sürede yıpranmamasını sağlar ve eldivenleri ele geçirdiğiniz zaman içinde kolayca kayar.

9. Parke zeminler

Ahşap zemine biraz pudra dökün ve aralarına doğru süpürün. Böylelikle çıtırtı sesinden kurtulmuş olacaksınız.

10. Kumlu ayaklar

Hiç Duymadığınız Pratik Çözüm: Bebek Pudrası

Plaj çantanızda bebek pudrası bulundurun. Günün sonunda, teninize serpin ve kumlardan kurtulun.”

11. Güzel kirpikler

Hiç Duymadıgınız Pratik Çözüm: Bebek Pudrası

Maskarayı uygulamadan önce, kirpiklerinize bebek pudrası sürün. Ne kadar çok dolgunluk kazandırdığı konusunda şaşıracaksınız.

12. Terli ayaklar


Ter kokusunu yok etmesi için ayakkabınıza pudra serpin. Pudra ayaklarınızı kuru tutacak ve böylelikle evlerde çıplak ayakla gezebileceksiniz.

Bebek pudrası önemli hatırlatma: Bebekler pudrayı teneffüs ederse toz onlar için zararlı olabilir. Kullanırken çok dikkatli olmalısınız.

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak