» » Sarımsağın Mucizevi Faydaları!

pratik tarifler

Sarımsagın gerçek bir şifa deposu olduğu hepimizi tarafından bilinir fakat sarımsağı sadece yemek olarak tüketmek bazı rahatsızlıklarımız için yeterli değildir. Kullandığımız güzellik ve kozmetik ürünlerde, ilaçlarda, merhemlerde bir çok farklı alanda sarımsak ekstre olarak kullanılmaktadır.

Öksürük ve Soguk Algınlığına Karşı

Sarımsağı ezin ve yarım saat zeytin yagı olan bir kapta bekletin. Bu sıvı ile ayaklarınızı ovup parmak aralarınıza sarımsak tanelerini bırakarak çorap ile sararak uyursanız öncelikle bağışıklık sisteminiz güçlenir ve öksürüğünüz anında kesilir. (Bu nettir alerjik öksürüğü dahi geçirmiştir)

Kulak Ağrısı İçin
2 diş sarımsagı zeytin yağı içinde 2 dakika kaynatın ve bu sıvıyı ılındıktan sonra sonra bir kaç damla damlatınız. Bu kesin ve nettir enefeksiyon, kulak kirlenmesi gibi sorunları ortadan kaldırıp enfeksiyonu akıtacaktır.

Hiper Tansiyonu Dengeler
2 iş sarımsagı soyun suyla hap gibi yutunuz. Kendinizi çok zinde hissedeceksiniz.

Sarımsağın Mucizevi Faydaları!
Romatizmal Agrılar İçin
Romatizma agrıları için sarımsagı ezip agrıyan bölgeye uygulayınız hem agrı kesici hem de tedavi edecektir.

Sigarayı Bırakmak İçin
Akşam yemeğinden önce 2 damla limon suyu ve iki sarımsağı bir bardak su ile tüketiniz. Sigaranın tadından uzaklaştıracaktır.

Mide Problemleri ve Hazımsızlık İçin
2 Diş sarımsağı 1 bardak sütte 15 dakika bekleterek tüketiniz. Bu karışım gaz, mide ağrısı ve hazımsızlık için harika bir formüldür.

Bu yöntemler denenmiş ve etkilidir. Uygulamanızda fayda vardır pişman olmayacaksınız

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak