» » Hamile Kalmak İçin İncir Kürü

pratik tarifler

İncir Kürü İbrahim Saraçoğlu‘nun hazırlamış olduğu yumurta sayısı eksik olmasından dolayı hamile kalamayan hanımlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını rahat hale getiren bir kürdür:

İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre (Yaklaşık 2,5 bardak) kaynamış olan klorsuz su içerisine sekiz tane kuru inciri ekleyerek yaklaşık 20 dakika ağzı kapalı olacak şekilde kaynatın. 20 dakika sonra ateşten alarak soğumaya alın. İçebileceginiz bir kıvama geldikten sonra süzün. Bir defada yâda ikiye bölerek yemeklerden 10 veya 15 dakika önce aç karnına tüketin.

İncir Kürü Nasıl Uygulanır?
İncir kürü, iki defa yirmi beş gün boyunca kullanılır ve her yirmi beş gün bittiğinde tam olarak bir hafta ara verilir. Toplam olarak incir kürü uygulama süresi elli gün olmalıdır.

Uygulama zamanlarına bir hafta verilen ara süreler dahil edilmez. İncir kürü her kullanımda günlük ve taze olarak hazırlanması lazımdır.

Kuru incirleri ikiye böldükten sonra kaynamakta olduğunuz suya ekleyin. Kuru incirlerin üzerinde beyaz pudra mevcutsa ilk olarak soğuk su ile bu beyaz pudraları temizledikten sonra suya ekleyin.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği bulunanların incir kürünü kullanmamalrı önerilmemektedir.

Yumurta Çatlatmak İçin İncir Kürü
İlk olarak incirleri ortalama 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta büyüklük de, taze ve gevrek bir adet havucu dilimleyerek suya ekleyin ve 4 dakika daha kaynatın. İçebileceğiniz kıvama geldikten sonra tüketebilirsiniz. Hazırlayacağınız bu karışım yumurtaların rahat çatlamasına faydalı olacaktır.

  Bu kürün etkisini artırmak için Soğan Kürü   kullanmanız gerekmektedir.


pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak