» » KÜLLÜ KURABİYE

pratik tarifler

 KÜLLÜ KURABİYE
250 gr margarin oda sıcaklığında
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
un
üzeri için:
1 Çay bardağı dolusu pudra şekeri (100 gr)
2- 3 yemek kaşıgı kakao
HAZIRLANIŞI
Sanayağ yumurta ve sıvı yağını katıp karıştıralım yavaş yavaş un ekleyerek yoğuralım kurabiye hamuru kıvamın ageldikten sonra elimizle şekil verip tepismize dizelim 180 derece ısıda pisrelim
Ayrı bir kasede kakao ve pudra sekerini harmanlayalım ve fırından çıkan kurabiyelerin ilk sıcağı geçinde hemen soğumadan tek tek karışıma bulayıp dizelim
NOT:KABARTMA TOZU KULLANMAYIN Tadımız Tuzumuz'a teşekkürler

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak