» » YOĞURTLU PATLICAN SARMA

pratik tarifler

YOĞURTLU PATLICAN SARMA

Davet masalarınızı hem görselliği hemde lezzeti ile senlendirecek harika bir tarif.
Malzemeler:
4 adet kemer patlıcan
1 su bardagı süzme yogurt
1/2 demet dereotu
1 çay bardağı ceviz (iri çekilmiş)
2 diş sarımsak
tuz
Kızartmak İçin: sıvı yag
Hazırlanışı: Patlıcanları yıkayıp kabuklarını soymadan uzunlamasına ince olacak sekilde dilimleyin.
Dilimlediğiniz patlıcanları kızgın yağda arkalı önlü kızartıp havlu kağıt üzerine alıp fazla yağını süzdürün.
Sarımsakları rendeleyip, dereotunu ince olacak sekilde dograyın.
Derin bir kase içerisine yogurt, ceviz, dereotu, sarımsak ve tuzu karıştırın.
Hazırladığınız yogurtlu karışımı patlıcanların üzerine sürüp rulo sarın ve sabitlemek için kürdan batırıp servis yapın. Pembe Tatlar'a teşekkürler

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak