» » » KABAK SANDAL

pratik tarifler

KABAK SANDAL

Malzemeler;
6 adet kabak
4 yemek kaşığı rende kasar peynirı
2 yemek kaşığı sıvı yag
6 yemek kaşığı lor peyniri
2 adet domates
1 çay kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI
Kabakları yikayın, kafalarını kesın ve ortadan boyuna ikıye böldükten sonra iç kısımlarını bıçak yardımıyla çıkarin. Tuzlu suda 10 dakika kadar kabakları haşlayın ve süzüp kenara alın. Domatesleri küp şeklinde doğrayın. Rendelenmiş kaşar haricindeki malzemeyi bir kapta karıştırın. Karışımı haşlanan kabakların içine doldurun ve üzerine kaşar peyniri serpin. Tüm kabaklara aynı işlemi uyguladıktan sonra yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ve 190 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Afiyet olsun.

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak