» » » Papaz Yahnisi

pratik tarifler


Papaz Yahnisi
Malzemeler:
25-30 adet arpaçık soğanı
1 kilo kemiksiz, kuşbaşı kuzu eti
3 tane iri doğranmış, havuç
1 çay kaşığı, kimyon, 1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı, sirke
100 gram, tereyağı
Tuz ve yeteri kadar su

Papaz Yahnisi Tarifi (Soğan yahnisi)
Tenceremizi ateşe koyalım altını yakalım, tereyağını ilave edelim yağ eridikten sonra etlerimizi tencereye alalım. Etleri suyunu salıp çektikten sonra havuçları ilave edelim. Üzerine salçaları ilave edelim ve karıştıralım. Sonra kimyonu, karabiberi, tuzu, sirkeyi ve suyu ilave edelim yemek yaklaşık 20 dakika ara sıra karıştırarak pişirelim. Süre sonunda soğanları ilave edelim, soğanları ilave ettikten sonra yaklaşık 10-15 dakika pişmeye bırakalım yemeğimizi. Afiyet olsun..

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak