» » » TAVUKLU BULGUR PİLAVI

pratik tarifler

TAVUKLU BULGUR PİLAVI 

MALZEMELER:1 kase bulgur, 2 bucuk kase su, haslanıp didiklenmiş tavuk, sehriye, sıvıyağ, tuz YAPILIŞI :Tencereyi ocaga alıp altını yakıp sıvıyagı ve sehriyeleri ekleyin sehriyeler kızarmaya yakın didiklenmiş tavuk etini ekleyip 2 dk kadar kavurun ardından bulguru ekleyip üzerine suyunu dökün tuzunuda attıktan sonra kaynamaya basladımı kısık ateste suyunu cekince atesten alın ve demlenmesini bekleyin.. NOT:Bazı bulgurlara gore su ayarı degişebilir siz pilavın suyunu göz kararı olarak ayarlayın benim bulgurumun miktarı bu... Afiyet olsun

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak