» » PASTANE USULÜ KURABİYE

pratik tarifler

PASTANE USULÜ KURABİYE
Malzemeler:
250 gr yumusak margarin
1 çay bardağı pudra sekeri
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 paket vanilya
2 yemek kasığı nişasta
Ele yapışmıyacak kıvamda un
Üzeri İçin:100 gr bitter çikolata
100 gr sütlü çikolata
Hazırlanısı:
Un dışındaki tüm malzemeleri karıstırıp son olarak unu azar azar ekliyoruz.Ele yapışmayacak şekilde çok sert olmayan bir hamur elde edip,iyice yoğuruyoruz.Hamurdan küçük parcalar koparıp yuvarlıyoruz.Yağlanmış tepsiye diziyoruz.Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 20 dk pişiriyoruz.Renginin pembeleşmesine izin vermeden fırından cıkarıyoruz.Soguduktan sonra benmari usülü erittiğimiz çikolatayı ince uclu krema sıkma aparatına koyup kurabiyelerin üzerini süslüyoruz...
Afiyet Olsun

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak