» » VİŞNE SOSLU KURABİYE

pratik tarifler

VİŞNE SOSLU KURABİYE
Malzemeler:
1 yumurta
125 gr tereyağı
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı pudra sekeri
1 su bardağı nişasta
Vanilya
Kabartma Tozu
Alabildiği kadar un
Sosu İçin:
1 kase vişne
1.5 su bardağı su
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı şeker
Vişneler kaynasın erisin.Rondolayın eğer çok katı olduysa biraz daha su ekleyip sogumaya bırakın.
Hazırlanışı:
Hamuru yoğurun.İstediğiniz büyüklükte parçalar koparıp yuvarlayın.Üzerine bıçakla çarpı şeklinde kesikler atın.Kabardıkça o kesikler açılacak pişip soguyunca istediginiz sosu kullanabilirsiniz.
Afiyet Olsun..   Nefis yemek tarifleri

pratik tarifler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak